Kb. 2 perc elolvasni

Az időgazdálkodásról szóló bejegyzésekben már utaltam arra, hogy prioritásokat kell felállítani fontos, sürgős, stb. A sok fontos és sürgős dolog között azonban néha előfordul, hogy a később határidős, vagy kevésbé sürgős dolgok egyszerűen elfelejtődnek a sok fontos és sürgős között. Többféle módszert is használhatunk arra, hogy feledékenységünk ne okozzon gondot a vállalkozás életében.

Ezzel kapcsolatos előző bejegyzésem itt találod, mivel azonban az ügyfeleink a beszélgetések során gyakran panaszkodnak feledékenységükre, újabb megoldásokat kerestem.

Kezdésnek az imént említett bejegyzést kiegészíteném a Google naptár funkciójával, a teendők listájával. Ezt a naptár alkalmazáson belül lehet elérni. Jól használható, egyszerű kis lista létrehozására alkalmas. Ha egyébként is használjuk a naptárunkat, praktikusan szem előtt van, nem kell külön alkalmazás teendőinkhez.

Ugyanilyen teendő listát tudunk létrehozni Gmail fiókunkban is. A levelezőbe belépve a bal felső sarokban a Gmail felirat melletti kis háromszögre kattintva ugrik fel a Teendők kiválasztásának lehetősége.

Nagyon jól használható magyar alkalmazás a Just doo, mely projekteket és feladatokat egyaránt kezel. Csapatmunka támogatására is alkalmas, rengeteg kényelmi funkcióval, a Reggeli tervezéstől, az egyes projektek készültségének szintjéig, csatolt fájlok kezeléséig. Online felületen éred el a fiókod, így bárhonnan tudod használni a feladatkezelőt. Feladatokat tudsz vele delegálni a munkatársaknak, csoportnaptárat lehet vele létrehozni. Ajánlom nektek, nekem bevált.

Vállalkozásunk áll rendelkezésre, ha az outsourcingot fontolgatja, olvassa át mely területeken tudjuk megkönnyíteni>>> munkáját, kérjen ajánlatot>>>!